وزیر آموزش و پرورش:

تحول در جامعه از آموزش و پرورش شروع و توسعه پایدار هر کشوری از مسیر آموزش و پرورش رقم می‌خورد

کاظمی با تأکید بر مقوله اهمیت آموزش و پرورش، گفت: تحول در جامعه از آموزش و پرورش شروع و توسعه پایدار هر کشوری از مسیر آموزش و پرورش رقم می‌خورد، ریشه حل مشکلات کشور توجه به نظام آموزش و پرورش است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش صبح امروز پنج شنبه ۲۵ اردیبهشت ماه در دومین روز از سفر استانی به کرمانشاه در نشست نهضت توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم که با حضور رئیس جمهور در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، با اشاره به تعریف ۱۹۳ پروژه آموزشی برای این استان در طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی، اظهار کرد: مشارکت مردم در مدرسه سازی، شتاب حرکت به سمت محرومیت زدایی را چند برابر خواهد کرد.

 وی افزود: مجموعه تیم های جهادی معلمان ، انجمن اولیاء و مربیان و خیرین مدرسه ساز طلایه داران توسعه عدالت در استان ها هستند که همواره پای کار بوده‌اند و اتفاقات بزرگی را رقم زدند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به طرح “هر اولیاء یک کلاس” که توسط اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه طراحی و اجرا شده است، گفت: این طرح یک تجربه جدید به کشور معرفی کرد که با آن هر اولیاء می تواند یک کلاس درس بسازد.

کاظمی تصریح کرد: به نمایندگی از جامعه معلمان کشور و کسانی که دل در گرو این نظام و ایران اسلامی دارند از رئیس جمهور محترم، به خاطر اجرا و حمایت از طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی قدردانی می کنم .

وی ادامه داد: ما قدر  توجه ویژه به نظام آموزشی کشور را می‌دانیم و برای تحقق اهداف نهضت توسعه عدالت آموزشی از هیچ تلاش و کوششی دریغ نمی‌کنیم.

کاظمی با تأکید بر مقوله اهمیت آموزش و پرورش، گفت: تحول در جامعه از آموزش و پرورش شروع و توسعه پایدار هر کشوری از مسیر آموزش و پرورش رقم می‌خورد، ریشه حل مشکلات کشور توجه به نظام آموزش و پرورش است.

وی تصریح کرد: امروز جلوه های زیبا از مشارکت مردم در امر ساخت و ساز مدرسه را می‌بینیم که نشان از اهمیت آموزش و تربیت فرزندان این کشور برای تک تک مردم است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان این‌که نهضت توسعه عدالت آموزشی یک الگوی عملیاتی و اجرایی درست است، افزود: این طرح در دو بخش سخت افزاری و ناظر بر امکانات و تجهیزات و بخش دوم کیفیت بخشی آموزش در کلاس درس توسط معلمان انجام می پذیرد.

کاظمی با اشاره به اجرای طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی در استان کرمانشاه، خاطر نشان کرد: برش های استانی این طرح را پیاده کردیم و با توجه به ظرفیت های استانی آن را اجرا خواهیم کرد و از مشارکت حداکثری مردم بهره‌مند خواهیم شد.

وی عنوان کرد: رویکرد و قالب طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی متفاوت از دوره های قبلی مدرسه سازی خواهد بود، چرا که امروز در کنار خیرین مدرسه ساز ، ظرفیت عظیم مردم را نیز برای ساخت مدرسه پای کار آورده ایم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به شعار “همه با هم مدرسه می‌سازیم” ،  تاکید کرد: مشارکت مردم در ساخت مدرسه شتاب حرکت به سمت محرومیت زدایی را چند برابر خواهد کرد.

کاظمی در ادامه با اشاره به محور های طرح توسعه عدالت آموزشی، اظهار کرد: این طرح دارای سه محور تلاش معلمان با آموزش های دقیق با توجه به اجتماعات یادگیری، آموزش و تربیت مدیران لایق و تحول در حوزه های تربیتی و فرهنگی و ورزشی است.

وی گفت: در بحث توسعه عدالت در فضاهای آموزشی ۷۲۰۰ مسئله در بخش آموزش مشخص شده که برای اجرایی شدن آن ۱۵۰ مسئول مد نظر قرار گرفته است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: ۱۹۳ پروژه در طرح نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی استان کرمانشاه  تعریف که برای اجرای آن مسئول نیز مشخص شده است.