رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش:

مدرسه تراز شاخص ارزیابی مدیران در منطقه، شهرستان و استان خواهد بود

محبی شاخص ارزیابی مدیران را در منطقه، شهرستان و استان، مدرسه تراز دانست.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علی محبی، رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش عصر امروز شنبه سی ام فروردین ماه در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان ها که با حضور وزیر آموزش و پرورش در سالن کوثر اردوگاه باهنر برگزار شد، با تشریح الگوی مدرسه تراز، بیان کرد: در این پژوهشگاه چند مأموریت تعریف شده است که شامل ارائه راهکار علمی برای مسائل کلان آموزش و پرورش،تصمیم سازی برای مسئولان عالی رتبه این وزارتخانه و توسعه فرهنگ پژوهش است.

وی با تأکید بر این که یکی از اقدامات این پژوهشگاه در مأموریت های محوله، شناسایی۱۰ کلان مسئله و نقشه اجرای سند تحول در دوسطح بوده است، تصریح کرد: در سطح ستاد شش زیر نظام و ۱۴۷پروژه با قرارگاه سند اجرای سند در نظر گرفته شده است.

محبی ادامه داد: در نسخه مدرسه تراز ؛ ۱۰ گام به مرحله اجرا در آمده است که اکنون در مرحله دهم هستیم.

وی با تأکید بر این که الگوی مدرسه تراز ۵ بعد ۳۲ مؤلفه و ۸۵ شاخص تشکیل شده است، بیان کرد: تمام این ابعاد و شاخص ها در راستای اجرای سند تحول بنیادین است.

محبی شاخص ارزیابی مدیران را در منطقه، شهرستان و استان، مدرسه تراز دانست و افزود:  بناست در سال تحصیلی این الگو  در ۱۰ درصد مدارس دولتی، ۳۰ درصد مدارس غیردولتی و۳۰ درصد مدارس خاص اجرا شود.

رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش تأکید کرد: بودجه و امکانات مدرسه تراز دیده شده و اکنون در مرحله آموزش مدیران و راهبران مدارس تراز هستیم.

وی افزود: پس از اجرای مدرسه تراز در استان ها و مدارس پایلوت، در سراسر کشور اجرایی خواهد شد .